HOE WE WERKEN

We integrate it all!

De producten van Integrat-ed zijn te gebruiken op al uw apparaten, van computer tot smartphone, zodat iedereen op elke plaats, op elk moment van zijn leven, en hoe hij dat maar wil, op een persoonlijke manier kan leren. Hiervoor zetten wij alleen de beste tools in. Daarbij gebruiken wij onze eigen ontwikkelde software de ‘Integrator’, om alle tools met elkaar te verbinden. Dat resulteert in een 'state of the art', op maat gemaakte oplossing die voldoet aan de huidige eisen die bedrijven en onderwijsinstellingen vandaag de dag stellen.

Wij bieden u daarnaast als organisatie de mogelijkheid om uw bestaande systemen zo met elkaar te laten samenwerken dat u uw bestaande content en online producten kunt blijven gebruiken en daar nieuwe content en producten aan toe kunt voegen. Daarnaast worden er op deze wijze proces- en learning analytics verzameld die u weer in staat stellen uw organisatie goed in beeld krijgt. Hiervoor hebben wij een aantal standaard dashboards ontwikkeld. Er kunnen natuurlijk ook op maat gemaakte dashboards ingericht worden.

Wilt u als organisatie helemaal ‘ontzorgd’ worden? Dat kan! Maar Integrat-ed stelt u ook in staat om deze workflows en online producten zelf te configureren in plaats van dat u een consultant moet inhuren. En alle vormen die hier tussen zitten.

De doelgroep van Integrat-ed is heel divers. Zo werken we samen met allerlei soorten commerciële ondernemingen, overheidsorganisaties en onderwijsinstellingen, van klein tot groot, van lokaal tot wereldwijd.

Terug