WAT WE DOEN

Wij faciliteren 'life long learning'

Integrat-ed gelooft in life long learning en we zijn mensgericht. Wij geloven dat ieder mens zijn/haar kwaliteiten heeft en dat door het juist inzetten van online tools, je iedereen kunt laten groeien. Onze producten zijn zo gemaakt dat u de mogelijkheid krijgt om uw werknemers, partners en klanten te trainen en op te leiden rekening houdend met hun specifieke leerbehoeften.

Terwijl e-learning zich steeds verder ontwikkelde, hebben traditionele leeromgevingen de technologische en sociale vooruitgang niet bij kunnen houden. Het resultaat hiervan is dat de veranderende behoeftes van de eindgebruikers niet adequaat aangepakt kunnen worden. Daarnaast gebruiken de meeste organisaties meerdere oplossingen naast elkaar en de kosten die hiermee gepaard gaan, kunnen enorm uit de hand lopen. Dit alles heeft geleid naar ontevredenheid bij de eindgebruikers.

Wij maken gebruik van een nieuwe methode om aan de behoeftes van onze e-learning eindgebruikers te voldoen. We hebben partners met bewezen oplossingen maar met verschillende doelgroepen. U ontvangt de "best of breed" oplossingen en mogelijkheden die u wenst, completer dan iedere andere leverancier u kan bieden. We kunnen de oplossingen van onze partners apart en/of in een Integrat-ed oplossing aanbieden, gefaciliteerd door de speciaal daarvoor ontwikkelde Integrator. Heeft u eigen online producten die u graag naast onze oplossingen wilt blijven gebruiken dan kunnen we dat via de Integrator koppelen.

Hoe doen we dat?

Integrat-ed biedt zowel producten als diensten aan. Wij maken gebruik van diverse online producten waarbij we ons focussen op producten die eenvoudig zijn in het gebruik maar toch zeer uitgebreid zijn in mogelijkheden. Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Er is een uitgebreid aanbod aan ondersteuningsmogelijkheden. U kunt in ieder stadium van de samenwerking persoonlijk contact met ons opnemen en we kunnen alles naar uw wensen aanpassen. We brengen graag met u samen in kaart wat voor u de beste oplossing is. Niets te veel en niets te weinig, gewoon passend!

De producten van Integrat-ed zijn te gebruiken op al uw apparaten, van computer tot smartphone. Bij ons betekent online leren niet alleen maar leren op een vaste plaats achter een computer. Het is meer mobiel, letterlijk. Leren en samen werken kan dus altijd en overal! In de bus op uw telefoon, in de tuin op uw tablet, maar natuurlijk ook nog steeds op de computer.

Terug