WIE GINGEN U AL VOOR?

Erasmus MC
Binnen de opleiding Geneeskunde van het Erasmus MC gebruiken we sinds een paar jaar Xerte Online Toolkits voor de ontwikkeling van e-learningmodules, die onze studenten in staat stellen om zelfstandig leerstof door te werken. Integrat-ed is hierbij een betrouwbare partner gebleken, waarmee het prettig samenwerken is. Ze beheren voor ons de installatie, zodat we altijd de laatste versie kunnen gebruiken. Daarnaast profiteren we van hun vooraanstaande rol in de Nederlandse Xerte community, onder andere doordat ze handleidingen beschikbaar stellen en maandelijks Xerte Talks organiseren.

Mathijs Doets, Adviseur ICT&Onderwijs, Afdeling Onderwijs, Onderwijsbeleid en -advies

Register Belastingadviseurs
Samen met Integrat-ed hebben we een nieuwe online leeromgeving ontwikkeld voor onze opleidingen, om blended learning beter vorm te geven. Onze wensen en de mogelijkheden van PedIt en Xerte zijn verkend. De leeromgeving is door Integrat-ed gebouwd in onze eigen huisstijl, en gevuld met door ons aangeleverde content. Tevens hebben zij de noodzakelijke trainingen verzorgd. 

Het eindresultaat is een overzichtelijke en fris ogende leeromgeving, die tijd- en plaatsonafhankelijk leren in combinatie met klassikaal onderwijs mogelijk maakt.

Drs. Diana de Vries, Hoofd RB Opleidingen, Register Belastingadviseurs

Toll-net
In het najaar van 2011 ben ik op zoek gegaan naar een vervanger voor eXe-learning. Ik kwam toevallig in contact met Integrat-ed en Xerte. Vanaf dag 1 klikte het enorm, we zaten meteen op dezelfde golflengte wat betreft de auteurstool. Een maand later is onze samenwerking gestart. Integrat-ed heeft voor ons Xerte geïnstalleerd en zorgt nog steeds voor de updates en beheert tot op vandaag onze server. Als we vragen om iets aan te passen, wordt onze vraag snel opgepikt. Integrat-ed heeft in onze opdracht de scormtracking toegevoegd aan de interactieve pagina’s van Xerte.

Onze vlotte & nauwe samenwerking heeft intussen geresulteerd in 2 servers die Integrat-ed voor Toll-net onderhoud. Integrat-ed heeft mij in contact gebracht met de Xerte ontwikkelaars waardoor onze samenwerking een extra boost heeft gekregen. Elk jaar wordt onze samenwerking intenser. Toll-net en Integrat-ed houden regelmatig samen webinars, maken samen online modules zodat gebruikers nog sneller aan de slag kunnen met Xerte.

Integrat-ed denkt mee met de klant, bouwt bruggen, werkt resultaatgericht, steeds op korte termijn en vooral men werkt er met de glimlach!

Katrien Bernaerts, Toll-net België

Deltion
Het Deltion College heeft Integrat-ed ingeschakeld om een snelle en goede installatie van Xerte te realiseren. Met single sign on (via SURF conext) kunnen nu alle collega's gebruik maken van Xerte. Het voordeel boven zelf doen is dat Integrat-ed alle updates doorvoert en mogelijke problemen via hun helpdesk adequaat oplost. Integrat-ed zit midden in de Xerte community, dus weet van de hoed en de rand. Hierdoor zijn wij meteen op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen, zodat wij die meteen kunnen toepassen in onze productie van e-learning.

JaapJan Vroom, Senior Advisor Innovation & Expert Blended Learning, Deltion College

BijnaBaantjes
Bijna-baantjes heeft Integrat-ed ingeschakeld om een nieuw concept vorm te geven. Een soort monsterboard waarop jongeren en met een verstandelijke beperking zichzelf kunnen profileren. De website ondersteunt de jongere door middel van personal branding. Integrat-ed heeft het hele proces begeleidt, van idee tot aan de daadwerkelijke uitvoering. We zijn super tevreden over Integrat-ed. Ze hebben aan een half woord genoeg, zijn kundig en bouwen op maat een website. Ze geven goed de verschillende mogelijkheden weer en werken snel en precies. We zijn echt tevreden over de website, de samenwerking en de look and feel.

Team van de Bijna-Baantjes